PRESS PAGE | SCENKONSTPORTALEN | BACK TO REPERTOIRE
Passion
Klicka på affischen för att ladda ned en högupplöst affisch.

VIDEO:


  • Passion Trailer
  • Passion Full Show
  • The Story of The Snow
  • The Tale of Cliff and Sally (live in NY)
  • Look Mommy, No Hands (live in NY)

Tryck på sidopilarna för att scrolla / Tryck på pilen i mitten för att spela / Tryck paus för att se nästa film.

PASSION

EN MUSIKTEATERFÖRESTÄLLNING OM EN ARTISTS GRIPANDE RESA IN I RAMPLJUSET

"En fascinerande berättelse om livets baksidor"
"Succéunderhållning för finsmakare".
Expressen

"Stevens är passion så fort hon går in på scen...avväpnande"
Cabaret Scenes, NY

"Hon kastar sig in i beskrivningen av en audition för den legendariska regissören Ariane Mnouchkine på Théâtre du Soleil i Paris. Olivia står högst upp på en stege och blir skräckslagen när Mnouchkine ber henne att falla baklänges. Med sången för Stevens oss in i en värld av minnen...hon knockar oss med sitt råa framträdande."
Cabaret Exchange, New York

Passion är en personlig och humoristisk berättelse om en artists jakt på harmoni och revansch. Den innehåller otroliga berättelser från föreställningar Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar.

Stevens tar med oss på en stormig resa, i högt tempo, från sitt hemland Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris. En resa fylld av komik med många tragiska förtecken. Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor, ibland till bristningsgränsen.

Passion är en föreställning om mitt liv som skådespelare och artist. Om mina drömmar. Om med och motgång. Om de stora scenerna och de mycket små. Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar.

SÅNGLISTA:

Masquerade Suite, The Singer, Look Mommy, No Hands, Don’t Tell Mama, Maybe This Time, Mein Herr, Hymn to Love, A Boy Like That, I Have a Love, Speak Low, Ne Me Quitte Pas, Chuck Out the Men!, The Man That Got Away, Dance Me To The End Of Love, Les Mots d’Amour, Where I Want to Be, Karusell

Regissör: Eric Michael Gillett
På scen: Olivia Stevens
Arr och piano: Eric Rausch
Manus: Olivia Stevens and Eric Michael Gillett
Ljus: Metropolitn Room, NY
Foto: Dirty Sugar - Headshot, NY
Musikalisk instudering: Lisbeth Lloyd
Producer: Olivia Stevens Productions